Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'afetai tele i le Xingtang Huaicheng Machinery Equipment Co., Ltd. mo le fa'amanuiaina o le fa'ataunu'uina o le "Konafesi Fa'atonu a le Pulega"

Ina ia faʻaleleia atili le tulaga o le pulega ma le tulaga faʻapolofesa o le aufaigaluega pulega a le kamupani, na faʻatulagaina e le kamupani se aso e tasi na tapunia ai "fonotaga aʻoaʻoga" i le nofoaga autu o aʻoaʻoga a le kamupani i le aso 10 o Aokuso, 2022. O le autu o le fonotaga o le. “pulega lelei, Fausiaina tulaga lelei”.Mo lenei aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga, na faʻapipiʻiina e taʻitaʻi o le kamupani le taua tele, vaavaaia ma fuafuaina e le tagata lava ia, ma tuʻuina atu le lagolago malosi mo le faʻaleleia lelei o le galuega aʻoaʻoga.

I le faagasologa o aʻoaʻoga, sa mafaufau lelei le aufaigaluega uma ma auai malosi, ma latou te matua faʻafetai i le kamupani mo le fuafuaina lelei o se avanoa lelei aʻoaʻoga mo i matou.

E valu kosi autu i lenei aoaoga:
1. Atina'e mataupu: fa'amatalaga a le kamupani, tala'aga o le atina'eina o kamupani ma manatu fa'ale-aganu'u, fuafuaga tau atina'e a kamupani ma fa'amoemoega, ma isi.

2. Tala fa'atatau: amio fa'ale aso, fa'apolofesa.

3. Tulaga fa'afoe: tulafono a le aufaigaluega, tulafono fa'afoe o le ofisa, fa'atonuga o su'esu'ega lelei o meafaigaluega, fa'agasologa o mea fa'aoga, fa'agasologa o le taliaina.

4. Fa'amatalaga o oloa: a'oa'oga fa'aa'oa'oga i mea fa'afefiloi fafaga, fa'aputu pefu, fa'amama maneta, fa'a'ave'au, ma isi;fa'afitauli o lo'o feagai ma tagata fa'atau i le fa'aogaina o masini ma fofo.

5. Manumalo-manumalo mataupu: lotogatasi ma le galulue faatasi, manumalo-manumalo atinae.

6. Vaega o Atina'e: Pulega Fa'asaienisi - Fa'aleleia le Atina'eina o Tomai a le Kamupani.

7. Aoaoga ma iloiloga
I lea vaitau, sa faia ai se lauga taua a taitai o le kamupani, sa viia ai le saoasaoa o le atinae o le kamupani ma uiga lelei, ma uunaia i tatou e faaauau pea le suesue ma agai i luma, paionia ma fou, ina ia mafai ona ausia le atinae o le kamupani i se tulaga fou vave.O le saunoaga a le Pule Sili na vave ona faaosofia ai le siosiomaga o le fonotaga, ma na faaalia e tagata uma o latou manatu e tatau ona latou galulue malosi i lenei tausaga ma saofagā o latou lava malosi i le atinaʻeina o le kamupani.O loʻo i ai i le kamupani faʻamoemoega maualuga ma manaʻoga manino mo a tatou galuega.O le aufaigaluega uma a le pulega sa suʻesuʻe ma le totoa, ma filifili e malamalama loloto ma faʻaosofia o latou agaga, faʻamaeʻaina lelei le galuega faʻaaʻoaʻoga, taumafai e faʻaauau pea le faʻaleleia atili o latou pisinisi, ma faia a latou lava sao i le atinaʻeina tele o le kamupani.

talafou_img03


Taimi meli: Aukuso-24-2022